9.1.06

TX: KBH på Status Quo-listen

Som en lille opfølgning på listen over de 10 mest sikre senatsvalg er det i dag offentliggjort en meningsmåling fra Rasmussen Reports der viser senator Kay Bailey Hutchison (R-TX) med en 39 % føring over hendes formodede modkandidat, demokraten Barbara Ann Radnofsky, en succesrig advokat fra Houston. Tallene KBH: 64; Radnofsky: 25 %.

Der skal ske noget ganske uventet hvis ikke Texas forbliver på republikanske hænder. Senatoren med det fulde navn Kathryn Ann Bailey Hutchison er 62 år gammel. Hun var finansminister (State Treasurer) da hun i 1993 slog senator Bob Kruger (D) i det special election der skulle afgøre hvem der skulle afløse veteranen Lloyd Bentsen (D) som Clinton havde udnævnt til finansminister, KBH fik 67 % af stemmerne. Hun blev genvalgt igen i '94 denne gang med 61 % og i 2000 med 65 %.

KBH bliver af flere betragtet som en meget oplagt og potientiel republikansk vicepræsidentkandidat, i tilfæde af at Hillary bliver den demokratiske kandidat kunne Hutchinson være med til at fastholde moderate kvindelige vælgere som ellers kunne være fristet af at stemme på Hillary ud fra et kønsaspekt.

Populær politiker og cowgirl.

Ingen kommentarer: