12.1.06

NY: Farcen fortsætter

Jeg har tidligere omtalt den noget kaotiske situation der hersker hos republikanerne i The Empire States i deres forsøg på at finde en modkandidat til senator Hillary Clinton (D-NY). Republikanerne kan heller ikke finde en ordentlig kandidat til at sætte sig op imod AG Elliot Spitzer. Meningsmålingerne viser at den tidligere guvernør i Massachusetts, William Weld, ikke har en chance for at forhindre Spitzer i at indtage guvernørkontoret i delstatshovedstaden Albany.

Derfor forsøger republikanerne nu at overtale Nassau County Executive Tom Suozzi til at stille op mod Spitzer. Det skriver New York Post.

Sikkert en udemærket idé at opstille en populær politiker fra det overvejende republikanske Long Island, bortset fra at Suozzi er medlem af Det Demokratiske Parti og allerede er inde i kapløbet om guvernørposten, nemlig som kandidat i sit eget parti (hvor den seneste meningsmåling viste at han har omtrent lige så stor chance for at blive nomineret som Den Centralafrikanske Republik har for at blive permanent medlem af G-8 samarbejdet).

Suozzi forklarede at han var blevet kontaktet af republikanske partiaktivister, men at han havde sagt til dem at han var Demokrat!

Ingen kommentarer: