6.1.06

Toprådgiver til George Allen

Senator George Allens (R-VA) præsidentkampagne får sig et kæmpe boost med sin seneste tilføjelse. Ed Gillespie har valgt at blive kasserer for Allens PAC, Good Government of America. Det skriver bloggen Hotline on Call.

Ed Gillespie var formand for RNC, den republikanske partiorgansation, fra 2003 til 2005 og har dermed et enormt netværk til partiets græsrødder og er dermed en nærmest uvurdelig tilføjelse til George Allens i forvejen meget talentfulde stab af rådgivere.

"Jeg er en stor fan af senator Allen" sagde Gillespie, der ligesom Allen bor i Virginia."Jeg er stolt af at han er min senator."

Onde tunger beskylder Gillespie for at være en rigtig sladretante som er ophavsmand til hovedparten af de anonyme citater i kategorien "kilder tæt på Det Hvide Hus".

Startede som parkeringsvagt
Gillespie startede sin karriere som opsynsvagt på parkeringsanlægget ved Capitol Hill men rykkede snart indfor hvor han arbejdede for den tidligere republikanske leder Rep. Dick Armey (R-TX) og han var en af de ansvarlige for at skrive "Contract With America". Valgoplægget der var medvirkende til Republikanernes knusende sejr ved kongresvalget i 1994.

Efterfølgende kom han til RNC hvor han var kommunikationschef under den daværende formand Haley Barbour (den nuværende guvernør i Mississippi og selv en mulig præsidentkandidat). Gillespie stod for afviklingen af det republikanske konvent i 2000 og efterfølgende stod han også for indsættelsesceremonien.

Udover lidt konsulentrådgivning for Bush-administrationen var Gillespie toprådgiver for Elizabeth Doles succesfulde valgkampagne i North Carolina i 2002.

Ed Gillespie er 43 år, født i New Jersey og uddannet fra Catholic Unicersity of America i Washington D.C.

Ingen kommentarer: