18.1.06

MS: Trent Lott genopstiller

Han har mere eller mindre været en død mand i amerikansk politik i mere end 3 år, men det afholder åbenbart ikke tidligere majority leader senator Trent Lott (R-MS) i at opstille til en fjerde periode til november.

Der med ender måneders spekulationer om Lott ville eller ikke ville genopstille, men det endte altså med et ja. Nu går spekulationerne så om Lott vil udfordre senator Mitch McConnell (R-KY), den nuværende majority whip, om posten som republikansk leder, hvis han, altså Trent Lott, bliver genvalgt.

Trent Lott er naturligvis storfavorit til at blive genvalgt, selv om han på nuværende tidspunkt ikke har fundraiset ret mange penge.

Chester Trent Lott, jr. blev valgt til kongressen i 1972 og efter otte perioder (16 år) blev han i 1988 valgt til senatet som efterfølger for demokraten John C. Stennis (senatoren som har fået et hangarskib, CVN 74 USS John C. Stennis, opkaldt efter sig.

Jeg har før vist et billede af Trent Lott så her er et billede af hangarskibet USS John S. Stennis opkaldt efter Lotts forgænger.

Ingen kommentarer: