5.1.06

NV: Las Vegas-borgmester vil udfordre Ensign

Demokraterne i Nevada havde store forhåbninger til Jack Carter, søn af præsident Jimmy Carter, som medkandidat til statens republikanske senator John Ensign. De store forhåbninger har på ingen måde kunne manifestere sig selv i noget der mindede om folkelig opbakning til præsidentsønnen og Demokraterne har derfor været på udkig efter en anden kandidat og det ser ud som om at han nu er fundet.

Borgmester Oscar Goodman (D-Las Vegas) blev valgt i 1999 og genvalgt i 2003 med 85 % af stemmerne og har en lang karriere i offentlighedens døgelys bag sig.

Oscar Goodman er født i Philadelphia men flyttede til Nevada tilbage i 1965 hvor han startede en succesfuld karriere som forsvarsadvokat, bl.a. for den jødiske mafiaboss Meyer Lansky.

Vil have gin med på en øde ø

I marts sidste år besøgte borgmesteren en fjerde klasse der bl.a. spurgte borgmester Goodman om hvad han ville have med på en øde ø. Goodman svarede at han ville have en flaske gin!
Da pressen ville have en undskyldning svarede Goodman: Jeg er borgmesternes George Washington. Jeg kan ikke lyve. Hvis de ikke vil have svar på deres spørgsmål, burde ungen lade være med at spørge.

Det var senator Harry Reid (D-NV) der overfor avisen Las Vegas Sun bekræftede at han havde haft samtaler meed Oscar Goodman om et muligt kandidatur.

Ingen kommentarer: