14.1.06

Bloggere støtter Shadegg

19 konservative bloggere, bl.a. Glenn Reynolds der står bag www.instapundit.com, har valgt at sende et åbent brev til de republikanske kongresmedlemmer hvor de opfordrer dem til at støtte kongresmedlem John Shadegg (R-AZ) som ny majority leader.

Det er bloggeren N.Z. Bear der står for organiseringen af de 19 bloggere. N.Z. Bear står bag www.truthlaidbear.com og kom sidste år i mainstreampressens søgelys da han stod bag et projekt kaldet PorkBusters.

Det er et tydeligt bevis på at bloggernes indflydelse er stadigt stigende og at man vil se politikerne forsøge at indynde sig bloggernes endorsements på samme måde som man har set dem gøre med avisredaktørernes i fortiden, ligeledes har man set hvordan de ventreorienterede bloggere med DailyKos grundlægger Markos Moulitsas Zúniga i spidsen har forsøgt at finde en demokratisk modkandidat til at lave en primærvalgsudfordring til senator Joe Lieberman (D-CT).

I Danmark har man kun få tilfælde af den slags, det var under den socialdemokratiske formandsvalgkamp hvor hyllested.net blev et omdrejningspunkt for modstanderne af Frank Jensens kandidatur.

Ingen kommentarer: