17.1.06

Clinton med hårdt angreb på Bush

Senator Hillary Clinton (D-NY) brugte Martin Luther King-helligdagen i går (mandag) på at gennemføre et meget hårdt angreb på præsident Bush og de republikanske ledere i kongressen. Det skriver USA Today.

I en baptistkirke i Harlem sagde den demokratiske favorit til prædidentposten at "Vi (amerikanerne) har en korruptionskultur, vi har kammerateri, vi har inkompetence." We have a culture of corruption, we have cronyism, we have incompetence," sagde hun. "Jeg forudser at denne administration vil gå over i historien som en af de dårligste der nogensinde har regeret vores land.".

En talsmand fra det republikanske parti havde følgende kommentar til Hillarys angreb:"På en dag hvor landet fokuserer på arven efter Martin Luther King, fokuserer Hillary Clinton på arven efter Hillary Clinton.

Hillary Clinton har længe arbejdet for at fremstå som mere midtsøgende, men brugte altså Martin Luther King-helligdagen til at prædike lidt til menigheden.

Hillary Clinton med et hårdt angreb på præsident Bush

2 kommentarer:

JEB sagde ...

Så tænder man for radioen her til morgen, og hører, at dette er en nyhed. Men, men, men, det var jo old news, for jeg havde læst det her på din blog!

Godt arbejde, Garby :-)

DanskPol sagde ...

Tusind tak for de pæne ord.