10.11.06

Wyoming-senator indlagt med leukæmi

Senator Craig Thomas (R-Wyo.) blev i tirsdags genvalgt til sin tredje periode i Senatet, men det var der ikke den store grund til at fejre for mandag blev den 73-årige indlagt på hospitalet og diagnostiseret leukæmi. Han er straks gået igang med at gennemgå kemoterapi, men han regner selv med at være med når kongressen åbner igen i januar: "I certainly didn't expect this diagnosis, but I will be back by the January session ready for full service in the new Congress." sagde Thomas til ABC News.

Senator Thomas var faldet om i kirken søndag og blev kørt på hospitalet i Casper, Wyoming. Her kom han dog til hægterne igen og han og konen tog mandag morgen til Washington D.C.. Mandag aften blev Thomas så indlagt på flådehospitalet i Bethesda, Maryland (nej, det er ikke Walter Reed!) hvor lægerne stillede diagnosen.

Lægerne sagde at de regnede med at Thomas' udemærkede fysiske form gjorde chancerne for helbredelse gode.

Senator Craig Thomas blev valgt til Senatet i 1994 efter fem år i Repræsentanternes Hus. Her havde han i '89 efterfulgt statens daværende kongresmedlem Dick Cheney (R) der var blevet udnævnt til forsvarsminister.
Skulle det værste ske vil det være Wyomings guvernør Dave Freudenthal (D) der udpeger en afløser for Thomas og så vil både afløseren og statens anden senator, Mike Enzi, være på valg i 2008.

Ingen kommentarer: