9.11.06

Død kvinde sejrer

"There are worse thing than being dead!"siger Will Bailey til en journalist der spørger ham om hvorfor de fortsætter med valgkampagnen for at unseate et garvet højreorienteret kongresmedlem i tv-serien West Wing.

Samme holdning har man åbenbart også haft i Woonsocket, South Dakota hvor en kvinde ved navn Marie Steichen åbenbart har slået sin modkandidat med stemmetallene 100 mod 64. Jeg kan ikke finde links der bekræftiger Politiken/Ritzaus historie, men der sker jo ind imellem at de døde vinder i Amerika. Det skete bl.a. til senatsvalget i 2000 hvor daværende senator John Ashcroft (der senere blev kendt som en meget lidt wishy washy soft on crime heartbleeding tree-hugging attorney general) tabte til den nylig afdøde Guvernør Mel Carnahan (D) der var omkommet ved et flystyrt.

1 kommentar:

Henrik Hansen sagde ...

Kan huske at min kammerat og jeg var enig om i 2000, at hvis man taber til en død, så er ens politiske karriere nok færdig, der havde vi så ikke ret.

Ellers husker vi jo mest John Ashcroft som sanger. Var det i et halvt år helt år David Lettermann lod sit publikum more sig over når Ashcroft sang:
Let the Eagle Soar'

Hvis man har glemt den kan man høre den igen ved at trykke på linket

Han var så med i David Letttermann Show, hvor han også sang, desværre til Lettermann ærgrelse en Beatles sang. Ashcroft har selv lavet det fine værk