13.11.06

McCain: Come Ken, Come to the dark side

Det kan godt være at der er nogen der er utilfredse med den afgående RNC-formand Ken Mehlman man den utilfredshed gælder ikke Senator John McCain.

“His tenure was a remarkable success, and I have nothing but respect and gratitude for the lasting impression Ken has left on the RNC. I admire the hard work he has done for Republicans across the nation and I thank him for his service. I consider Ken my friend, and I look forward to working with him in the future on expanding the Republican Party.” skriver John McCain i en pressemeddelelse. Så mon ikke kun der går et par måneder før Ken Mehlman støder til Straight Talk America-holdet i en eller anden central rådgivningsrolle.

Det her er en et tegn på den strategi som har været McCains fra starten af sin 2008-kampagne (okay, den er ikke officielt skudt i gang endnu, men næsten) nemlig at tiltrække mange af de mennesker der i 2000 var med til at vælge George W. Bush, mens han samtidig distancere sig selv fra Bush selv, ved at gå imod det som de fleste moderate vælgere mener er hul i hovedet.

Philadelphia Inquirer har en fin artikel om det der på nuværende tidspunkt ligner den store republikanske kamp i 2008: McCain vs. Romney

Ingen kommentarer: