3.11.06

Religiøs leder går af efter beskyldninger om homosex

Man kan ikke beskylde Demokraternes spindoktorer for dårligt arbejde. Nu har de nærmest uafbrudt i tre måneder fået offentliggjort yderest belastende historier om Republikanere og deres støtter. Afsløringer som i de fleste tilfælde har haft meget lidt med politik at gøre, men til gengæld alle har været med til at skræmme de konservative kernevælgere fra at stemme på tirsdag. Ikke nok med at Republikanerne kæmper med de almindelige tilfælde af korruption der er rimelig udbredt i USA og så den knap så populære krig i Irak så er det de mere slibrige historier der for alvor fjernede Republikanernes muligheder for at overleve midtvejsvalget med skindet på næsen.
Homosex, utroskab, sex med mindreårige og hustruvold er ikke umiddelbart hvad jeg forbinder med "Family Values" og for at sætte trumf på her henover weekenden kom så denne historie.

"En af de mest indflydelsesrige kristne præster i USA træder tilbage efter at være blevet anklaget for at have betalt en anden mand for sex gennem tre år. Den 49-årige Ted Haggard træder tilbage fra posten som leder af den magtfulde kristne organisation Den Nationale Sammenslutning af Evangelister, der har 30 millioner medlemmer. Haggard, der er gift og far til fem, har tidligere talt imod ægteskab mellem to mennesker af samme køn.

Historien om Haggards købesex kom frem, da trækkerdrengen Mike Jones på en lokal radiostation i Colorado fortalte, at han længe havde haft den kristne leder som kunde." det skriver Nyhedsavisen.

Det fjerner jo også John Kerry fra forsiderne af aviserne og så kan man diskutere det her når man står i kø på vej til stemmeurnerne på tirsdag. Jeg vil gerne lægge hovedet på bloggen og sige: Jeg forudser at det bliver en "landslide victory" til Demokraterne der vil få op mod 240 pladser i Repræsentanternes Hus og vinder 51-49 i Senatet.

2 kommentarer:

Steffen Tiedemann Christensen sagde ...

Okay, nogle småting her:
- Jeg er enig ift. Huset.
- Hvor finder du plads #51. Jeg er ikke så sikker...
- Er homesex et rigtigt ord?

Anonym sagde ...

Now we're talking. Mine forudsigelser:

Senatet:
demokraterne vinder:

Pennsylvania
Ohio
Rhode Island
Virginia

og når dermed op på 49 mandater incl. Bernie Sanders.

Huset:
demokraterne snupper ca. 20 pladser og dermed et knebent flertal. Det bliver spændende at se om de kan bruge det til noget med alle de konservative kandidater, de har opstillet rundet omkring i år. Om ikke andet betyder det selvfølgelig noget at have udvalgsformandsposterne, da man så bestemmer, hvad der overhovedet skal stemmes om.