15.11.06

Puha - Santorum skal ikke afløse Bolton i FN

Jeg havde lidt frygtet at Republikanerne nu når de ikke kan få godkendt John Bolton som FN-ambassadør ville have sendt afgående Senator Rick Santorum fra Pennsylvania til New York. Faktum er i hvert fald at hverken det gamle eller det nye senat har interesse i at forsøge at få godkendt den kontroversielle Bolton så han ryger ud.
Det ser åbenbart ud som om verden bliver frelst for Santorum og at Præsident Bush i stedet vil sende tidligere Kongresmedlem Jim Leach fra Iowa til afsteming.

Jim Leach, 64, var et af de mere moderate republianske medlemmer af Huset, blev sidste tirsdag gjort til tidligere kongresmedlem da han tabet til demokraten David Loebsack. Leach blev første gang valgt til kongressen siden 1976 og i følge wikipedia: "Leach has been one of the few Republicans in congress reluctant to support continued expansion of the US military role in Iraq. [1]"

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvorfor troede du Bush ville sende Santorum?

Anonym sagde ...

Rep. Leach ville være en fremragende FN-ambassadør, og ville sandsynligvis kunne sejle igennem Senatet hvor både republikanere og demokrater ville stemme på ham, men problemet er at han absolut ikke er blandt de personer som Bush kunne finde på at nominere. Det samme kan man desværre sige om Sen. Lincoln Chafee. Leach stemte imod krigen i Irak og har stemt imod Bush administrationens positioner utallige gange. Han var ikke engang blandt favoritterne til at overtage formandskabet af House International Relations Committee selvom han har mere ancinnitet end Rep. Ileana Ros-Lehtinen, Rep. Chris Smith og Rep. Ed Royce.

Leach er og bliver ønsketænkning.

Anonym sagde ...

Helt enig med ham, der lige sagde noget. Det her er en and.

DanskPol sagde ...

Pack,jr.@Hvorfor troede du Bush ville sende Santorum?

- Det var ikke noget jeg troede, det var noget jeg frygtede, havde mareridt om.

Pack,sr.@Leach er og bliver ønsketænkning.

- Ja, og når man som Republikaner bliver endorsed af Jerome Armstrong fra MyDD så er man nok i problemer med partiets mere konservative elementer.

Uffe@...- Efteraber