1.11.06

Calling Kingwood, Texas

Denne blog får jævnligt besøg af en bruger fra Kingwood, Texas, det er i det nordøstlige Houston og i følge Wikipedia: A premier suburban area of Houston with golf course and lake front luxury homes. Det lyder umiddelbart som et rart sted.
Da jeg ikke umiddelbart kender nogen i den del af verden vil jeg høre om vedkommende ikke vil sende mig en mail og "introducere" sig, for jeg er efterhånden blevet en anelse nysgerrig.

Adressen er dtg@net.dialog.dk.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er sjovt med de der "faste kunder". Jeg har en, der kommer og læser 8-10 sider og surfer videre til Ulla Nørtoft's blog nærmest hver dag, og en der logger på fra doktor.gl (Grønland).

Anonym sagde ...

Hvor "tæt på" kan du se, hvor dine læsere sidder, Garby? By ? Gade ? andet ?

DanskPol sagde ...

@Rasmus: Ja, kan ikke konkurrere med Grønland, men jeg har faste kunder udover Kingwood, TX - Bielefeld i Tyskland, Kirke Hvalsø på Midtsjælland og Seden i Odense.
BTW Ulla Nørtoft - Er det ikke hende der kalder alle til venstre for Søren Krarup for Dhimmier! Hun virker som et forfærdeligt kvindemenneske.

@Uffe: Jeg kan se hvor folk er koblet til, hvilken server, hvor længe de læser, hvilke sider de kommer ind fra og hvilke sider de ser på bagefter.

Anonym sagde ...

Jo, Ulla Nørtoft har muslimer på hjernen, ligesom en stor del af den resterende danske politiske blogosfære. Hun er dog den mest velskrevne af dem, så jeg linker til hende. En er nok, de skriver det samme alle sammen.

DanskPol sagde ...

Men du linker ikke til mig, det er da stærkt utilfredsstillende! Skal vi bytte links? Du rører jo ind imellem emner der ligger inde for denne blogs "interessesfære".

Anonym sagde ...

Avs, min fejl! Nu er du på, i kategorien "Politik DK" i mangel af bedre...

Du skal være meget velkommen til at linke tilbage. I øvrigt går jeg ikke ind for at spørge før man linker ;)