8.11.06

Valgaften-tråd!

Har du en kommentar til nattens begivenhed eller savner du bare en at tale med så send en kommentar.

21 kommentarer:

DanskPol sagde ...

Så blev Lieberman kaldt. Shalom Joe-fans!

Anonym sagde ...

Hvordan kan de kalde Lieberman med så få optalte stemmer, eller er det mig der ikke forstår deres tal??? Jeg er jo sproglig...

Der stod da, at kun omkring 6000 stemmer indtil nu gik til Liebermann. Det kan man da ikke basere noget som helst på

DanskPol sagde ...

Exit-polls der 10 % er en ret stor føring.

DanskPol sagde ...

Yarmouth vandt i Kentucky, det kommer en smule bag på mig. Jeg havde regnet med at det ville være Ken Lucas der vandt her.

Og samtidig farvel til Chafee.

Anonym sagde ...

Nåååh, det er exitpolls, så forstår jeg bedre.

Udover det ser da temmelig godt ud for demokraterne, på trods af lidt skepsis her de sidste par dage. Der ser da overhovedet ikke ud til at være skuffelser i forhold til de i forvejen høje forventninger hos demokraterne. Tværtimod. Lige nu ligner det en republikansk massakre.

Det bliver fame spændende om de kan score begge kamre.

Henrik Hansen sagde ...

Hun starter noget langt bagefter McCaskill herefter 6 % er optalt 9 % og 12.000 stemmer bagud

DanskPol sagde ...

Hej Thymann, man skal lige medregne at Missouri har en masse små landdistrikter der bliver talt op først og så kommer der et ordentligt Demokratisk ryk når de tæller Kansas City og St. Louis op.

Anonym sagde ...

Virginia er godt nok spændende! Kom så, Webb!

Henrik Hansen sagde ...

Det er jeg klar over. Men det ser sgu spænende ud

Skægt nok i Maine, er det faktisk Portland der talt først op og derfor vil Lamarche også falde lidt, da de Grønne højborg er der

Anonym sagde ...

Undskyld mig, men ham Chris Matthews er da lidt en tosse. Sidder og dyrker sådan en generel politikerlede.

Kom nu ind i kampen hr. Chris, det er politik, det er kun sikre tabere der tør komme med klare holdninger til komplekse sager.
Sådan har det sgu da altid været, og det kommer nok aldrig til at ændre sig.

Niels Lund sagde ...

Nu bliver min nabo glad - han besluttede sig tidligt til at bakke Lieberman op (finansielt). Saa mon ikke at metalforarbejdningsindustriens lobbyist (igen samme nabo) ser frem til lidt pay-back. Mere chrom. Yeah!

Jeg tvivler paa at Dems faar senatet. Desvaerre.

DanskPol sagde ...

Når man ser exitpollen fra Missouri ser det altså ud som om McCaskill vinder. Hun har marginalt bedre fat i Independents og det burde vist være nok til at overvinde at der er lidt flere republikanere end demokrater.

DanskPol sagde ...

@Niels Lund:

Har Lieberman en holdning til den slags, altså metalforarbejdningsindustrien?. Jeg troede kun for fra Connecticut gik op i forsikring og helikoptere.

Anonym sagde ...

CNNs eksperter taler seriøst om Santorum som mulig præsidentkandidat for GOP...er det bare mig der synes det lyder vanvittigt?

Niels Lund sagde ...

En af de meget store aftagere af forkromet staal er vaaben- og luftfartsindustrien, saa maaske er der noget der for CT, men Lieberman er ikke kendt for at bringe saa meget "pork" tilbage til sin stat. Jeg tror det mere handler om dynamikken i senatet (Og her har Lieberman haft - og vil sikkert fortsat have - en vigtig plads i midten af amerikansk politik, som har kunnet vippe til begge sider (og sikkert endnu mere efter valget). Og det har min nabo (som selv er soft republikaner) soegt - med held - at udnytte til sin fordel. Saerligt i senatet er der plads for senatorerne at bevaege sig til de forskellige sider, og derfor har midter-senatorerne i begge partier betydeligt manoevrerum. Instrumenterne til at indynde sig har vaeret en Political Action Committee (PAC, en valgfond), foruden at han var med til at holde et par fundraisere i loebet af det seneste aar. Og saa har han stoette ham igennem en laengere aarraekke.

DanskPol sagde ...

Højrefløjen elsker ham jo. Så han ville sikkert godt kunne blive stillet op. Måske ikke i 2008, men han kan jo komme tilbage senere i en lidt mere "klogere, rundere" udgave.

Niels Lund sagde ...

Det vil jeg se, foer jeg tror det. Da han i 2004 efter primaervalget i New Hampshire forsoegte at spinne sin 5. plads (!) som "it's a three-way tie for third" var det bare for ynkeligt. Og saa ligner han for meget Alfred E. Neumann (fra MAD) til at kunne blive valgt.

Men ellers har valgkampen da gjort klart, hvem der nok ikke bliver kandidat i 08, herunder Allen og Kerry...

Anonym sagde ...

Tucker Carlson har slips på! :-)

Henrik Hansen sagde ...

Det ser skidt ud mht. at indføre vælgerlotto i Arizona (voter Reward)
67-33 til Nej lige nu. Det er så ikke alt, der kan lade sig gøre i USA.

Steffen Tiedemann Christensen sagde ...

Hvorfor får Carville aldrig lov til at snakke på CNN?

Steffen Tiedemann Christensen sagde ...

Politiken: "Opløbet er tilsyneladende indsnævret til at dreje sig om tre stater: Virginia, Missouri og Montana. Vinder Demokraterne de tre stater, har de store chancer for at vinde Senatet." Er det en Lieberman-henvisning?