1.11.06

Hvorfor kan Republikanske politikere ikke bare tage hjem og bolle med deres koner?

Bånd med videoovervågning af en parkeringskælder i Las Vegas skal offentligøres. Det besluttede en dommer i går. Båndene skulle angiveligt indeholde en episode med kongresmedlem Jim Gibbons (R), guvernørkandidat i Nevada, og en kvinde som beskylder ham for at overfalde hende (de var vist nok fulde og kongresmedlemmet mente som andre mænd før ham har gjort at nok sagde hendes mund nej, men i virkeligheden ville hun ha' ham, hun skulle bare lige overtales.) .

Episoden fandt sted for tre uger siden, men firmaet der overvåger garageanlægget fortalte politiet at båndene var forsvundet (øh, ikke den bedste reklame for det firma...), men så dukkede båndene op igen og firmaet underrettede først Gibbons kampagne og efterfølgende politiet. Gibbons var herefter meget opsat på at få offentliggjort båndene som skulle bevise hans uskyld.

Sagen bliver yderligere morsom ved at parkeringskælderen ejes af en mand der betegnes som den absolutte inderkreds omkring Gibbons. Det skriver TPMmuckraker.com.

Det er positive nyheder for Republikanerne, endelig en mand der forsøger at dyrke sex med en kvinde, der er single. Kvinden der hedder Chrissy Mazzeo er i øvrigt meget lækker, på sådan en lidt slut-agtig måde.

3 kommentarer:

Unknown sagde ...

"Ja, jeg kneppede hende - og jeg gør det gerne igen..."

Hvis dét citat kom fra Jack Nicholson, så kunne man komme afsted med det - problemet er bare at han ikke er gode gamle Jack N

Anonym sagde ...

Host. Clinton. Host. ;)

Unknown sagde ...

Forskellen på Clinton og Jack Nicholson er, at Jack ville indrømme det med det samme, være stolt af det og sige at han gerne gjorde det igen. Og folk ville trække på skulderne og tænke "nå ja"... :-)