3.1.07

Giulianis kampagnemanual offentliggjort

At spille med åbne kort er der vist meget få politikere der ynder, derfor var det noget af en trist oplevelse for borgmester Rudy Giuliani at han kunne se at en 140-siders dokument med kampagnestrategi, mål for fundraising osv. var blevet afleveret til New York Daily News.

En Giuliani-talsmand sagde at dokumentet bare var tilfældige tanker som nogen havde skrevet ned og at de var blevet stjålet fra en staffers bagage, fotokopieret, og lagt tilbage i bagagen. Det synes man var mægtigt morsomt i McCain-lejren, fordi Giuliani siden 11. spetember har tjent en formue på at rådgive om sikkerhed.

- I’m surprised that something like that would ever leave the custody of a campaign, and that such raw and frank information would be around the countryside,” sagde McCains politiske rådgiver, John Weaver. “That said, a lot of the information was predictable.

Dokumentet anslog at Rudy Giuliani ville have behov for at fundraise 100.000.000 $ (ethundredemillioner) i år for at kunne vinde den republikanske nominering. Det kan dog godt blive svært, bl.a. fordi at fire forslåede topfundraisere alle siden er hoppet på McCain-vognen.

Kilde: NY Times

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Har der ikke været nogle målinger, der giver Giuliani forspringet i både Iowa, New Hampshire og nationalt? Kan manden ikke nå det endnu og slå McCain?

Garby sagde ...

Det er trist at måtte konstatere det så tidligt i forløbet, men Giuliani er færdig. McCain vinder nomineringen og bliver USAs næste præsident. Det er 110 % stensikkert og INTET kan ændre det. Det er fakta!

Anonym sagde ...

Der er noget der ikke stemmer her.

Jeg er enig i, at også McCain er min umiddelbare favorit til at vinde til sidst. Men i forhold til den republikanske nominering er der altså pt. i målingerne ligeså mange, der vil stemme på Giuliani - selv i Iowa og New Hampshire.

Desuden har McCain en akilleshæl i forhold til general election: han støtter at sende flere tropper til Irak - en holdning, der kun deles af 17% af amerikanerne.