5.1.07

Endnu en politiker faret vild i den virtuelle verden

I går holdt demokraten og kongressmedlem George Miller (Californien) sin første pressekonference i Second Life. Det er ikke første gang, at en fremtrædende politiker fra den virkelige verden træder ind i den virtuelle verden, den tidligere demokratiske guvernør Mark Warner (Virginia).

Under pressekonferencen brugte Miller, der skal være formand for udvalget for uddannelse og beskæftigelse, sin taletid på at præsentere demokraternes 100-timers plan. En plan der blandt andet indebærer lynhurtige reformer om for eksempel hævning af mindstelønnen i USA. Det skriver internetavisen ComOn.

Ifølge CNet News blev pressekonferencen arrangeret i en virtuel udgave af capitol-bygningen i Washington. De fremmødte tilhørere var avatarer (Second Life-indbyggere, red.

Indtil videre har antallet af virtuelle indbyggere passeret to millioner, men der hersker usikkerhed om hvor mange af disse indbyggere, der reelt kan regnes som aktive brugere. Men selskabet bag Second Life - Linden Labs - har tidligere sagt, at omkring 10 procent af de registrerede brugere stadig er aktive efter nogle måneder.

Jeg i øvrigt enig med bladsmører Lars Jacobsen m.fl. om at Second Life er noget overvurdet pjat eller det man på amerikansk kalder hoax.

Kilde: ComOn

Ingen kommentarer: