27.1.07

Harold Ford, Jr. ny formand for DLC

DLC, Democratic Leadership Counsil, var i starten af 90'erne med til at gøre en ukendt guvernør fra Arkansas til præsident. I torsdags valgte organisationen tidligere kongresmedlem Harold Ford, Jr. fra Tennessee som ny formand, han efter efterfølger Tom Vilsack, guvernøren fra Iowa, fordi han hellere vil være præsidentkandidat. Vilsack havde været formand i 18 måneder,

- Jeg er stolt og spændt over udsigten til at være formand for DLC. PÅ det her kritiske tidspunkt i vores nations historie, tror jeg at DLC har en vigtig rolle at spille i debatten om de udfordringer som vores land står overfor, bl.a. krigen mod terror og Amerika's internationale konkurrenceevne, sagde Harold Ford i forbindelse med udnævnelsen.

Tidligere kongresmedlem Harold Ford bliver den 10. formand for DLC, siden foreningens start i 1985, og han træder i fodsporene på en perlerække af demokratiske toppolitikere, der udover Bill Clinton tæller tidligere minority leader Dick Gephardt fra Missouri, Guvernør Chuck Robb fra Virginia, Senator John Breaux fra Louisiana, Senator Joe Lieberman fra Connecticut og senator Evan Bayh fra Indiana.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tidligere senator og ikke guvernør Chuck Robb må der være tale om.

Garby sagde ...

Chuck Robb var også guvernør i Virginia fra 82-86.