6.1.07

John McCain er filmnørd

Senator John McCain (R-Ariz.), en af topfavoritterne i kapløbet om at afløse præsident Bush i Det Hvide Hus er ikke bare en mester i politiske anekdoter, men også en ganske ahbil filmnørd. Det skriver United Press.

Senatoren fra Arizona er en ifølge Daily Variety en "lifelong moviegoer". Han kan uden problemer recitere lange uddrag af filmdialog og kan også kaste om sig med alt mulig filmtrivia.

McCain fortalte avisen, der er brancheblad for filmbranchen, at hans politiske favoritfilm er "The Manchurian Candidate", historien om en krigsfange fra Korea-krigen der bliver hjernevasket af kommunister der vil gøre ham til snigmorder.
McCain kan både lide originalversionen fra 1962 med Frank Sinatra og remaken fra 2004 med Denzel Washington og Meryl Streep.

Blandt de andre favoritter i DVD-samlingen hjemme i Hidden Valley, Arizona finder man "All the King's Men" (der er lige kommet en remake, originalen er fra 1949) der handler om korrupt populistisk sydstatsguvernør og hans ikke midst McCains ynglingsfilm: "Viva Zapata!" fra 1952 med Marlon Brando og Anthony Quinn.

McCain fortalte at hans favoritskuespillere er førnævnte Marlon Brando og Marilyn Monroe.

Kilde: United Press og IMDB

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

David Garby vil med tiden lære at styre sit McCain-flip. Bare rolig, der skal nok blive stillet så mange ting i vejen for den 70-årige, dels i præmiervalgene og the general, at der aldrig kommer en præsident McCain.

Husk nu på, at han støtter flere tropper til Irak, en holdning som kun 17% af amerikanerne deler.

Anonym sagde ...

jeg er nu postiv overfor McCain doctrinen, Lieberman har ligeledes samme doctrin. Nu skal vi bare have Bush med på ideen.

Men det er sjov trivia, ligesom Harry Reid har en ipod, med højtaler til og et par HipHop sange.

McCain vil være en udmærket præsident, skulle han blive valgt, han skal lige over Hillary først.