23.1.07

KY: Senator Bunning vender guvernøren ryggen

Den republikanske senator Jim Bunning fra Kentucky valgte i går aftes at give en officiel anbefaling af tidligere kongresmedlem Anne Northup (R) som partiets guvernørkandidat. Det er endnu et slag i hovedet på den nuværende guvernør Ernie Fletcher (R), manden som Northup udfordrer i primærvalget.

- På det seneste har jeg tænkt meget over hvor vigtigt det er for Kentucky, at have en stærk republikaner i spidsen for vores stat, en der deler vores værdier, sagde Bunning til en forsamling af abortmodstandere.

- I dag vil jeg gerne annoncere at jeg tror at Anne Northup vil være den bedste republikanske pro-life kandidat til at bringe Kentucky fremad, lød anbefalingen fra Bunning.

Bunning sagde at han regner med at Northup, der tabte hendes hendes sæde i kongressen i november, vil vinde både primærvalget og det rigtige valg til november.

Kentuckys anden senator, minority leader Mitch McConnell, har endnu ikke anbefalet nogen kandidat, men han har tidligere sagt at han mener at Northup vil være en "formidabel" kandidat.

Anne Northup var kongresmedlem i 10 år, hvor hun repræsenterede det 3. kongresdistrikt og statens største by: Louisville.

Ingen kommentarer: