15.1.08

Michigan-demokrater for Mitt Romney

Med et næsten aflyst demokratisk primærvalg har en række venstreorienterede demokrater sat sig et nyt mål i Michigan:

De vil sørge for at Mitt Romney vinder dagens primærvalg i Michigan og dermed holder liv i sit kandidat og fortsætter med at bruge penge og tid på at angribe de andre republikanere.

Ganske smart og fuldt ud tilladt da dagens primærvalg er et såkaldt Open Primary og til formålet har de lavet denne lille reklamefilm:



Berlingste Tidende har mere om demokraternes indblanding i republikanernes primærvalg her. De seneste meningmålinger viser i øvrigt dødt løb mellem Romney og McCain.

Hvis Demokraterne får deres budskab igennem og får folk ud og stemme på Romney så er han storfavorit. Fraværet af et Demokratisk valg er dog også en lille fordel for McCain fordi der vil være flere moderate og uafhængige vælgere i det republikanske vælgerkorps. Spændende, spændende, spændende.

1 kommentar:

Peter Løhmann sagde ...

Nu ved jeg godt, at du på det nærmeste har udsendt en fatwa mod meningsmålinger efter hvad der skete i New Hampshire, men jeg kan ikke lade være med at kigge på Florida: Her tegner det ENDNU mere spændende end Michigan.

Giuliani har snart har satset sin egen gamle mor på en sejr, men han taber klart terræn:
McCain---22-19
Giuliani-20-18
Romney---19-18
Huckabee-19-17

Førstnævnte: http://www.quinnipiac.edu/x1284.xml?ReleaseID=1133&What=&strArea=;&strTime=120
Sidstnævnte:
http://www.rasmussenreports.com/public_content/politics/election_20082/2008_presidential_election/florida/election_2008_florida_republican_primary