21.1.08

Chuck Norris: McCain er for gammel

Verdens hårdeste mand Chuck Norris, der som bekendt støtter Mike Huckabee, forsøger nu at give John McCain et af sine karakteriske cirkelspark. Søndag satte han spørgsmålstegn ved McCains alder og sagde at senatoren fra Arizona måske ikke engang kunne klare en periode i Det Hvide Hus.

Norris fortalte journalisterne at han mener at jobbet som præsident er så hårdt at det accelerer ældningsprocessen 3 til 1.

- If John takes over the presidency at 72 and he ages 3-to-1, how old will he be in four years? Eighty-four years old — and can he handle that kind of pressure in that job? sagde Norris mens Mike Huckabee kiggede på.

- That's why I didn't pick John to support, because I'm just afraid the vice president will wind up taking over his job within that four-year presidency, fortsatte Norris med at forklare.

Huckabee selv havde ingen offentlig holdning til om McCain var for gammel til at være præsident.

- Kun John McCain og hans frisør ved det, sagde den tidligere guvernør, der selv har været overvægtig og derfor må siges at være i risikogruppen for at dø af et slagtilfælde når som helst, han er også ved at blive skaldet.

Det kan godt være at Chuck Norris både kan tvinge hesten til truget OG få den til at drikke, men det er simpelthen et "low blow" af rang. Angrib dog McCain på hans politik og ikke på hans alder.

Det er selvfølgelig ikke det bedste eller mest succesfulde eksempel, men Bob Dole var faktisk 73 år gammel da han i 1996 blev stillet op mod Clinton.

2 kommentarer:

NFR sagde ...

Jeg så det omtalte klip og synes at Chuck Norris virkede rimelig saglig og straightforward. Præsidentembedet er trods alt et topjob, og man må formode at det vil slide på de fleste. At dødeligheden stiger med alderen er vel et faktum de færreste kan bortforklare. For vælgerne har det den konsekvens, at de alt andet lige skal kalkulere med en lidt større risiko for at den mand de vælger, ikke holder i 4 år eller 8 år.

At blive skaldet kan derimod næppe siges at være et entydigt signal om at graven er lige om hjørnet. Der findes mange intelligente unge mænd i denne verden, der har mere måne end Huckabee :-)

Peter Løhmann sagde ...

"I will not, for political gain or otherwise, make experience an issue of this campaign" - var det ikke Reagans geniale svar på den slags i 1984?

Angående Reagan i øvrigt, så kan en af McCains folk tage det her stik helt hjem ved at retorisk spørge Norris/Huckabee offentligt, om de dermed mener Reagan var for gammel til at være præsident (jeg mener i hvert fald han var omkring de 70)? Da kandidaterne ellers har været ligefrem fetischistiske i deres omklamring af Reagan må det da synes at kunne vinde genklang.

Var det ikke Giuliani, der var en tur på hospitalet? Og har vicepræsidenten de sidste otte år ikke haft et helbred lige over niveauet "skrantende"?