30.1.08

Kongresmedlem trak sig fra genvalg få timer før deadline

Kongresmedlem Ron Lewis (R-KY) vil heller ikke søge genvalg til november - en beslutning som kommer meget bag på folk der interesserer sig. Beslutningen om ikke at søge genvalg kom nemlig på dagen og kun før timer før, deadlinen for at genopstille udløb, og var et ikke særligt smukt trick der skulle sikre at Lewis' Chief of Staff kunne overtage pladsen.

Lewis, der er i gang med sin 7. periode (og derfor er fra den berygtede Class of 1994), havde oprindeligt indleveret sine papirer der betød at han kunne genoptille, men i sidste øjeblik trak han sit kandidatur. Dermed skulle hans stabschef Daniel London have været den eneste kandidat og sikker på at blive valgt i det meget konservative 2. distrikt (som Clinton helt sikkert IKKE vandt i hverken 1992 eller 1996).

Men Lewis og Londons lille scheme blev altså opdaget (der er vel en eller anden sød kontordame der har sladret) og i allersidste øjeblik opstillede også State Sen. Brett Guthrie. Gurhrie er partiets kandidat og er bl.a. støttet af den republikanske kampagneorganisation NRCC.

Lewis er den 23. Republikaner der ikke søger genvalg. Kun fem Demokrater genopstiller ikke, men tre af dem (Tom Allen fra Maine og Udall-fætrene i New Mexico og Colorado) stiller op til senatet.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej Garby

Er du nu sikker på Clinton ikke vandt distriktet i 92?

http://www.uselectionatlas.org/RESULTS/state.php?year=1992&off=0&elect=0&fips=21&f=0