29.1.08

Endnu et republikanske kongresmedlem stopper

Kongresmedlem Kenny Hulshof (R-Missouri) fortæller at han stopper i kongressen når hans valgperiode udløber til november for i stedet at stille op som guvernør i hjemstaten som afløser for partifællen Matt Blunt der tidligere på året annoncerede at han stopper efetr bare en term.

Hulshofs håber at kunne holde guvernørposten på Republikanske hænder:

- We need a state government that knows its place, does its job well, and then gets out of the way of the American spirit, erkærede Hulshof.

- Missourians reject blind partisanship, and they are demanding new ideas and innovative leadership, tilføjede han.

Matt Blunt, der er søn af kongresmedlem og House Minority Whip Roy Blunt (R-MO),har været forfulgt af forfærdelige meningsmålinger og var næsten helt sikker på at tabe efterårets guvernørvalg til statens Demokratiske justitsminister Jay Nixon (der er denne bloggers absolutte favorit ved lokalvalgene til november. Jeg håber han går til valg på sloganet "Nixon's the One").

Der er primærvalg i Missouri til august og kongresmedlem Hulshof er den første seriøse kandidat der søger nomineringen, men det ventes at Republikanerne skal vælge mellem Hulshof og statens nuværende viceguvernør Peter Kinder og finansminister Sarah Steelman.

Kenny Hulshof, 49, har repræsenteret Missouris 9. distrikt siden januar 1997. Distriktet der dækker nogle forstæder til St. Louis er et sikkert Republikansk distrikt der gav Bush 59 % ved valget i 2004.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Republikanerne er favoritter, men et sikkert R-distrikt mener jeg nu ikke det er. Husk på, at mange demokrater kan vælges i distrikter i sydstater- og sydstatsgrænsestater, som Bush vandt i 2000 og 2004. Mener i øvrigt, at Clinton vandt dette distrikt for demokraterne i sine to valg.

Anonym sagde ...

Republikanerne falder som fluer. CNN skriver nu, at også Virginias Tom Davis stopper. Ifølge CNN er der dermed 28 republikanenske respræsentanter, der ikke genopstiller til november.

http://cnnwire.blogs.cnn.com/2008/01/30/republican-tom-davis-wont-seek-re-election-to-house/