5.1.08

Meghan McCain blogger

Amerikansk politik er jo ofte en familievirksomhed hvor unge og gamle familiemedlemmer spiller end større eller mindre rolle i valgkampen (med mindre man er Rudy Giuliani og ikke rigtigt har kontakt til sine unger!) . Således er Joe Lieberman ikke bange for at hive sin tudsegamle mor med på the campaign trail, Mitt Romney har hele familien med i en bus og Chelsea Clinton har også været med mor rundt og trykke hænder.

John McCains datter Meghan har lavet en blog - McCainBloggette.com - sammen med to veninder (den ene er en anden politikerdatter Mary Anne Huntsman, der er datter af Utahs republikanske guvernør Jon H.) hvor hun tager billeder og laver video fra kampagnen samt giver musiktips.

Meghan McCain i gang med sneboldskamp - i pels!

Absolut en blog i den meget, meget lette genre, men billederne bliver taget af en professionel fotograf og er mindst lige så gode som dem man kan finde hos nyhedsbureauerne og hun kommer jo rimelig tæt på.

John McCain nyder en stille frokost sammen med sin gode ven og støtte, senator Joe Lieberman.

Hendes musiksmag må siges at være bred (og hvis man ser listen igennem lægger man mærke til utrolig mange opsamlingsplader...), der er alt fra for blues/swamp/cajun legenden J.J. Cale over rapperen Tupac til technomusikeren Punjabi MC. Med den bredde er der også en masse godt imellem: The Smiths, The Band, Foo Fighters, Elvis og Jeff Buckley.

John McCain er far til syv børn: Doug, Andrew, Sidney, Jack, Jim, Bridget og Meghan.

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Ja, det er jo næppe en overraskelse at jeg deler din forkærlighed for McCain. Hvis man mener at et billede siger mere end tusind ord, ja så er det jo en uomgængelig blog. Som du rigtigt siger, så kommer hun tæt på - og det er da en sjov måde at følge kampagnen på.
Hendes playliste synes jeg er sjov - specielt at hun høre Max Raabe - tysk 20/30er swing og carbaret inspireret easy listening.. taler hun mon tysk? Tja, for mig er det et lille vidnesbyrd om at der er krummer i den pige - men hun er jo også en McCain!