19.1.08

CNN: Mitt Romney vinder Nevada

CNN forudser at tidligere guvernør Mitt Romney (R-Mass.) vinder den republikanske Caucus i Nevada. Der er endnu ikke kommet nogen tal ud og jeg kan ikke finde historien på nettet, men CNN plejer at være rimeligt velinformerede, så mon ikke det er rigtigt nok.

Dermed tager Mitt Romney sin tredje guldmedalje i fem forsøg og kan lægge adskillige delegerede til sin konto.

Romney har været den eneste republikanske kandidat der har satset på Nevada og derfor er sejren heller ikke overraskende. Alle venter dog spændt på hvad der sker i South Carolina som først har deres resultat klar engang i nat. Uanset hvad der sker i SC vil Romney stadigvæk være i spidsen inden der stemmes i Florida.

Update: Man kan følge med i optællingen her på CNN. Det ser ud til at blive en storsejr til Romney som kommer ind med cirka 45 % af stemmerne foran McCain der ligger omkring 20 % og Ron Paul kommer ind på en tredjeplads foran Huckabee. Der er 31 delegerede på spil i Nevada og hvis resultaterne holder sig på det nuværende niveau får Romney vist dem alle sammen.

1 kommentar:

Kristian Serge sagde ...

det er AP, der kalder ham som vinder på basis af entrence polls og et par små stemmesteder, 96 procent af mormonere har stemt på ham :-D

http://hosted.ap.org/dynamic/stories/C/CAMPAIGN_RDP?SITE=NYPLA&SECTION=HOME&TEMPLATE=DEFAULT