7.1.08

McCain får vigtig støtte i Michigan

Senator John McCains kampagne vågnede søndag op til en meget, meget vigtig endorsement fra den største avis i Michigan - Detroit Free Press - her en lille uges tid før Michigan skal til stemmeurnerne.

I en leder søndag skriver avisen at selv om avisen "adskiller sig fra McCain på en række emner, så er senatoren fra Arizona en smartere, mere prgamatisk leder der siden 2000 har vist at han kan bygge tværpolitiske alliancer ... Han vil være en formidabel kandidat for et parti der har brug for en."

Michigan-støtten er ikke velkomne nyheder for McCains formodede største rival i Michigan (og på landsplan) Mitt Romney, der har en lang historie i staten der engang var berømt for sin bilproducenter. Mitt Romney er født i Michigan, hans far, George R., har været guvernør i staten og det var i Michigan at Mitt Romney i sin tid skød sin kampagne igang.

Det var ikke nok til at overbevise chefredaktionen på Detroit Free Press om hans kandidatur. "Michigan-fødte tidligere Massachusettsguvernør Mitt Romney har morphet sig til det han selv tror er den perfekte konservative Republikaner i jagten på nomineringen," skriver avisen.

- Romney har været en dygtig manager af enhver udfordring han har stået over for og hans rødder i Michigan kunne måske hjælpe en stat der virkelig har brug for flere venner i Washington, men hvem ved hvad Romney måske morpher til i Det Hvide Hus?, spørger avisen og understreger dermed den kritik som mange har udsat Romney for. Nemlig at han skifter synspunkter oftere end Carsten Hansen (S) spiser smørrebrød.

Ingen kommentarer: