6.12.06

Tidligere Clinton-rådgiver: Hillary er farlig

Den republikanske valgstrateg Dick Morris som bl.a. har rådgivet Bill Clinton i flere omgange, men nu mest gør sig i at blamere sig selv på nationalt fjernsyn, har forfattet en klumme om Hillarys muligheder og man må blot konstatere at der er tale om nærmest paranoid angst og man må bare undre sig over at Morris' kan hade så meget, jeg er overbevist om at der er tale om ulykkelig ugengælt kærlighed.

Der er tale om et ondt retorisk angreb hvor Hillary Clinton gøres til den dimentrale modsætningen af ... Bill Clinton. Den tidligere præsident sammenlignes med Eisenhower, Kennedy og Bush 41. mens senatoren sammenlignes med Johnson, Nixon og Bush 43. Bill er god og Hillary er ond, så sort/hvidt er tingene nemlig i Dick Morris' verden.

Morris har også ladet sig inspirere af Jens Rohdes udtalelser om hvor nemt kvinder har det i politik med følgende påstand:
"The enthusiasm that will grip many Americans — women in particular — at the cultural implications of a woman president will probably sweep through the primaries and cause many to overlook Hillary’s flaws and dismiss her defects. The generic of a woman candidate will prove so attractive that millions of voters will overcome their objections to the specific person who is running."

Dick Morris har på det seneste gjort sig bemærket med en bog om valget mellem Hillary og Condoleeza Rice (hvilket nok er rimelig usandsynligt) og forudsigelser om at Hillary ville droppe ud af senatsvalget i New York for at undgå et pinligt nederlag.

Kilde: The Hill
Hattip: Jonas Heltberg

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hi Garby, just wanted to thank you for commenting on my blog--I wish I could understand this as I am sure it is fantastic, but unfortunately like most Americans, I do not know any other foreign languages!

Niels Lund sagde ...

Dick Morris er en stor fed nar, som isaer Sean Hannity (som er en ligesaa stor nar, omend knap saa fed) ynder at bruge, naar de paa FOX News skal fortaelle om monsteret Hillary. Han er en rigtig tju-bang kommentator, men jeg tvivler paa, hvor meget reel indsigt han har...

Guan Yang sagde ...

Garby, har du læst artiklen om Hillary i The Atlantic for et par uger siden? Nogen kommentar?

Anonym sagde ...

Dick Morris er en rigtig møgbeskidt og led gadedrengsagtig new yorker, der tilfældigvis har haft et blændende tallent for at føre politiske kampagner. Han måtte træde tilbage som Bill Clintons kampagneleder i 1996, fordi han bestilte ludere på kampagnens hoteltelefonregning.

Han har vist i øvrigt udgivet en bog, der hedder rewriting history, der er en lang smædekampagne mod Hillary.

Anonym sagde ...

Gad vide hvorfor han ikke sammenlignede hende med Bush? ;)

DanskPol sagde ...

Det gjorde han også: Den tidligere præsident sammenlignes med Eisenhower, Kennedy og Bush 41. mens senatoren sammenlignes med Johnson, Nixon og Bush 43.

Anonym sagde ...

...George S. er heller ikke videre begejstret for ham i 'All to human'....men der virker det ellers som om, at Hillary er meget med i beslutningen om at hive Dick ind allerede i første periode af Clintons WH tid