3.12.06

Key endorsement til McCain

Senator John McCains præsidentkampagne fik sig en lille sejr da det lykkedes at få overbevist en tidligere republikansk partisekretær og formand for Iowa Right to Life om at blive tilknyttet McCain-holdet.

Marlys Popma som støtten kommer er blevet spurgt af både Sam Brownback og Mitt Romney om hun ville støtte dem, men hun valgte altså at støtte hvad hun kaldte ""a man of strong character and integrity who would make an excellent national leader".

Vigtigheden for McCain med Popmas støtte kan næsten ikke undervurderes, hun er de-facto lederen af de bibeltro republikanere i landbrugsstaten og hendes blåstempling af McCain er med til at lukke diskussionen om at senatoren måske ikke er en sand konservativ. På den anden side åbner det naturligvis op for en anden debat om McCain i virkeligheden ikke er så moderat som han påstår, men sådan er der jo så meget. Man kan ikke vinde alle slag.

Marlys Popma støttede Phil Gramm ved præsidentvalget i 1996 og var ansat på religious right-aktivistens Gary Bauers præsidentkampagne i 2000. Hun er dermed ikke ligefrem kendt for at være på det vindende hold.

Ingen kommentarer: