21.12.06

Kongresmedlem frygter flere muslimer i kongressen

I et berv sendt til hundredevis af sine vælgere advarede kongresmedlem Virgil H. Goode Jr. (R-Virg.) om at valget af et muslimsk medlem af kongressen er en trussel mod USAs traditionelle værdier.

I et brev der var dateret den 5. december kaldte kongresmedlem Goode valget af det demokratiske kongresmedlem, Nation of Islam-konvertitten Keith Ellison fra Minnesota for et "wake up call" hvis ikke man skulle få flere af hans slags valgt og at de vil kræve at blive indsat med hånden på koranen i stedet for biblen.

“I fear that in the next century we will have many more Muslims in the United States if we do not adopt the strict immigration policies that I believe are necessary to preserve the values and beliefs traditional to the United States of America and to prevent our resources from being swamped, sagde Goode.

Bemærkningen har naturligvis fået både demokrater, borgerrettighedsaktivister og de muslimske organisationer til at fare i flint og kalde ham for både en hykler og intolerant - men som republikaner er han nok vant til den slags angreb.

Kilde: NYT

Ingen kommentarer: