4.12.06

Hvad snakker han om...

Det sker fra tid til anden at en eller anden amerikaner falder over nogle af mine historier og laver et indlæg ala "her er en dansk blogpost om emnet, men jeg fatter ikke en bjælde af hvad idioten taler om.", selv om det altså er sket et par gange er det stadigvæk sjovt.
Denne gang er det på http://www.article6blog.com/ der er en blog der hylder forfatningens g bestemmelse der siger: "No religious test shall ever be required as a qualification to any office or public trust under the United States."

De skriver:
"They are asking "The Question" in Denmark. It's in Danish, of course, and I don't really know what it says, but I find the fact that there is a Danish blog post on Romney's faith utterly fascinating. I've been to Denmark by the way, lovely place to visit."

Bloggen er vist temmelig Pro-Romney men det må de jo selv om - This household support McCain!

6 kommentarer:

Steffen Tiedemann Christensen sagde ...

Er du den danske autoritet på religiøs frihed? I så fald burde du skrive noget om Keith Ellison og hans ønske om at bruge Koranen, når han skal sværges ind i januar. (Det mest interessante ved den historie er måske, at jøder i årtier har undgået kontroverser ved enten at bruge biblen eller blot biblens gamle testamente.)

DanskPol sagde ...

Keith Ellison skal i mine øjne vælge at bruge Koranen, det er nu en gang den form for overtro han har.

Steffen Tiedemann Christensen sagde ...

Det interesante er jo ikke overtroen i sig selv, men det faktum, at den forkerte form for overtro kan give så kraftig genlyd. Det troede jeg, at den førende autoritet omkring religiøs frihed vidste?

Anonym sagde ...

Det er vel kun naturligt, at Davids blog, som Danmarks førende om amerikansk politik og samfund, citeres over there fremfor de mindre toneangivene blogs.

Ingen grund til misundelse.

Steffen Tiedemann Christensen sagde ...

Hvem er misundelig? Mig? Det var dog en uforskammet udtalelse... Jeg ved såmænd godt, at den amerikanske kultur bevæger sig omkring kvantitet frem for kvalitet ;-)

Anonym sagde ...

Hvordan kan du sige den slags om landet der opfandt The Monster Thickburger!

http://en.wikipedia.org/wiki/Monster_Thickburger