13.12.05

Republikanere anerkender ikke Bruce Springsteen

At republikanere ikke fatter en bønne er der mange der har påstået, men nu er jeg også overbevist om at samtlige republikanere skal stemmes hjem til deres majsmarker hellere før end senere.

Grunden er at New Jerseys to senatorer, Jon Corzine og Frank Lautenberg foreslog senatet en udtalelse der anerkender Bruce Springsteens bidrag til amerikansk musik og kultur i forbindelse med 30-året for udgivelsen af Springsteens gennembrudsalbum: ”Born to Run”.

Senator Jon Corzine sagde i en pressemeddelelse: “No matter what Republicans say, Bruce Springsteen is more than just a lucky man who was born in the U.S.A. Frank Lautenberg and I, and people across this country, appreciate his contributions to American culture; we’ll never surrender looking for ways to honor our local hero who made it big in this land of hope and dreams.”

Det er på alle måder en fortjent anerkendelse der skal ses i lyset af at senatet ofte giver en pæn udtalelse og anerkendelse til vindere af obskure priser i Dustville, Oklahoma eller Rednecktown, Kansas. I denne sag gav republikanerne ikke engang en begrundelse for hvorfor Springsteen ikke skulle have sin anerkendelse.

Bruce Springsteen er en ener i amerikansk kultur og han fortjener den anerkendelse for sin musik og for sit samfundsengagement, men republikanerne er åbenbart sure på Bossen fordi han sidste år spillede til ”Rock for Change”-koncerter med det formål at få valgt John Kerry som præsident.

Republikanerne burde skamme sig!


Bruce sammen med John Kerry. Der skal ikke meget til at gøre republikanerne bitre!

Ingen kommentarer: