22.12.05

Jeanine Pirro opgiver kampen mod Hillary

Distriktsadvokaten i Westchester County Jeanine Pirro (R) valgte at opgive hendes udfordring af senator Hillary Rodham Clinton (D). Jeanine Pirro var blevet opfordret og endorsed af guvernør George Pataki (R-NY) til at opstille, men hendes kampagne kom dårligt fra start og undervejs blev det værre og værre, meningsmålingerne viste at hun var chanceløs overfor den tidligere førstedame. Det sidste fejltrin var da hun blev bedt af politimænd der var til begravelse af en kollega om at ”holde sin kæft” fordi hun stod som en skolepige og grinede udenfor kirken.

Republikanerne håber nu på at Ed Cox, der er svigersøn til tidligere præsident Richard Nixon, vil tage kampen op. Han forsøgte at blive opstillet, men droppede ud da Pataki valgte at endorse Pirro.

Republikanerne kunne overveje at ringe til Alan Keyes (R-MD) som har erfaring i at træde til og hjælpe i den slags situationer. Det var ham som i 2004 fik ørerne gevaldigt i maskinen da han var republikanernes senatskandidat i Illinois. Alan Keyes har også storerfaring i at tabe senatsvalgkampe, foruden den i Illinois, han tabte til senator Paul Sarbanes (D-MD) i 1988 og senator Barbara Mikulski (D-MD) i 1992.

Ingen kommentarer: