1.12.05

Approval rating: 6,5 %

Det virker helt umuligt, men Guvernør Bob Taft fra Ohio (R) har i den seneste meningsmåling opnået en approval rating på 6,5 % (seks komma fem). Det er det laveste tal jeg nogensinde har oplevet, og jeg tror snildt at George W. Bush ville score højere i en meningsmåling foretaget bl.a. mullaherne Teheran, ja selv om man var eksempelvis guvernør i Alabama, der pissede på biblen og forfatningen, var sin kone utro med en mindreårig sort staffer, blev taget med næsen i et stort fad kokain og hævede folks skat ville man have svært ved at nå så langt ned i en meningsmåling (hvilket, bortset fra tisseriet, ville få en genvalgt som borgmester i Detroit:-)).

Bob Taft erklærede sig for nylig skyldig i nogle mindre overtrædelser af regler vedrørende gaver. Han er termlimited i 2006 og kan altså ikke stille op igen – hvilket nok ikke gør den store forskel.

Det er jo folk i Ohios egen skyld - de har valgt kvantefysikeren Holger Bech Nielsen som guvernør eller er det Tobias Zimling uden cowboyhat!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det bliver spændende at se om Tafts dårlige ratings får indflydelse på DeWines genvalg til senatet fra Ohio. Hvis stemningen i Ohio virkelig går republikanerne så meget imod som noget kan tyde på (Tafts frie fald, Paul Hacketts flotte resultat i kongresvalget, Bushs dårlige approval) kan demokraterne måske vinde adskellige nye sæder i kongressen i denne store stat. Glæder mig til i den kommende tid at læse om de seneste udviklinger i Ohios senatsræs her på siden.

Vh.
Uffe

DanskPol sagde ...

Det virker ikke som om der er det store at hente ved kongresvalgene næste år, statens kongresdistrikter er alle sammen "incumbent-sikrede". Mike DeWine ser i de fleste meningsmålinger ud til at være sårbar, men Tafts problemer har fået mange demokrater til at drømme om "higher office" og derfor er det stadig uafklaret om det blever Hackett eller Rep. Sherrod Brown som skal udfordre DeWine.