19.9.06

Ordet er frit?

Er der ikke nogen af denne blogs, efterhånden meget omfattende, læserskare der har et forslag til et emne inden for bloggens interessefelt man kunne diskutere?

I mellemtiden kan man læse denne artikel om Senator Evan Bayh (D-Ind.) der har været en tur i Iowa og advarer demokraterne mod at blive "whimps on security".

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tak for en spændende blog.

Hvad med en beskrivelse af penge i amerikanske valgkampe? Man hører jo ofte, at der er mange flere penge i amerikanske valgkampe, så en gennemgang af reglerne kunne være spændende og en sammenligning med de danske.

I følge min egen lille regnemaskine blev der brugt 12 kr pr borger i Bush/Kerry valgkampen mens der blev brugt 20 kr pr borger i Fogh/lykketoft valgkampen

Anonym sagde ...

Enig med Anders.

Ellers synes jeg, at Garby burde gå lidt mere i dybden med nogle af de mange spændende senats- og house valg i november. Det kunne også være interessant at få et nærmere indblik i den måde amerikanske valgkampe føres på i forhold til danske/europæiske. Vi vil også gerne høre Garbys mening om demokraternes "message" i år, der på mange måder er mere venstre-populistisk end Clintons "third way" i 90'erne. Virker det at prædieke ud af Irak, imod frihandel, republikansk korruption, imod big oil, prisen på benzin, skatteforhøjelser for de rige og lettelser til de fattige? Kan vi få en egentlig forudsigelse af midtvejsvalget til november? Hvem ryger ud, hvem bliver siddende?

Tak for en ellers god side.

Uffe

Anonym sagde ...

Meget enig med Uffe ang. valgkampe.

Når man som jeg for det meste kun læser danske aviser, blogs osv. som meget ofte omhander proces fremfor politikken, kan det være svært at vurdere de fsk. kandidater på en højre/venstre akse. Det kunne være spændende at læse om dette også