21.9.06

Modstand mod Bush giver Graham problemer

Som jeg skrev tidligere på ugen så var Senator Lindsay Graham (R-SC) en af de fire Republikanere der stemte imod et forslag støttet af Det Hvide Hus som ville gøre visse former for tortur lovligt. Det er åbenbart ikke populært hjemme i The Palmetto State hvor rygterne allerede nu florerer om at der vil stille en modkandidat op mod Graham når han er på valg i 2008.

Hotline on Call skrev allerede 11. september "Graham's record may be reasonably conservative. He's consistently rated as one of the Senate's more conservative members by nearly every group that issues ratings. But his actions and demeanor have riled particularly those partisans in his state who think they deserve a senator whose vote they don't have to worry about.".

Det navn der i øjeblikket florerer er David Wilkins, tidligere Speaker of the House i delstatsparlamentet, der i øjeblikket er ambassadør i Canada. Wilkins er åbenbart med i (inder)kredsen omkring præsident Bush. Han var Bush-kampagenens formand i SC i både 2000 og 2004.

Lindsau Graham (yderst til højre) i august 2004 på studietur til Baltikum sammen med senatorerne John Sununu (R-NH), Hillary Clinton (D-NY), John McCain (R-Ariz.) og Susan Collins (R-Maine) samt manden der ser ud som om McCain niver ham i "nummeren" er Estlands præmiereminister Juhan Parts.

Lindsay Graham er, sammen med Trent Lott fra Missisippi, en af de mest åbenlyse støtter af John McCains bestræbelser på at blive præsident i 2008.

Ingen kommentarer: