27.9.06

Kvinder er lykken...

I hvert fald for to Demokratiske kandidater der surfer afsted mod storsejre, båret frem af af kvindelige vælgere. En kvindelig kandidat bliver båret frem af de uafhængige vælgere.

I Oklahoma hvor Guvernør Brad Henry (D) er på genvalg mod Kongresmedlem Ernest Istock (R) viser en meningsmåling fra SurveyUSA at Henry fører med 64 - 33, men kønsforskellen er helt enorm Henry har et forspring på 45 % hos kvinderne men kun 18 % hos mænd.
(Hvis jeg var potentiel Demokratisk præsidentkandidat så tror jeg man burde overveje meget seriøst at besøge The Sooner State og få et par tips, i 2004 var der to stater hvor John Kerry ikke vandt et eneste county, den ene var Utah og den anden var Oklahoma, og det kunne jo være man skulle forbedre det hvis man vil vinde i 2008.)

Nordvest for Oklahoma i Colorados 7. kongresdistrikt, der dækker nogle forstæder til Denver, hvor Kongresmedlem Bob Beauprez (R) stopper for at forsøge at blive guvernør viser en meningsmåling fra samme sted at Ed Perlmutter (D) har en komfortabel 17 %-føring til Rick O'Donnell (R), tallene 54 % mod 37 %. Det er højst overraskende når man tager i betragtning distriktet i følge Wikipedia "...has been described as the most competetive congressional district in the United States, being almost equally split three ways between registered Republicans, Democrats, and unaffiliated voters.".
Målingen giver Perlmutter et forspring på 5 % hos mændene og 28 % hos kvinderne.

I Washington State hvor Senator Maria Cantwell (D) er på genvalg og det ser også fint ud. Hun har et forspring på 12 %, 54 - 42, mod udfordreren Mike McGavick (R).

Det skriver PoliticalWire her, her og her.

Ingen kommentarer: