14.3.07

Tidligere Texas-senator skal lede McCain-kampagnen

John McCains kampagne oplyser at tidligere Senator Phil Gramm (R-Tex.) vil blive tilknyttet kampagnen som medformand (general co-chair). Phil Gramm skal dele formandskabet sammen med tidligere kongresmedlem, og endnu en texaner, Tom Loeffler.

Som formand vil Phil Gramm, 64, rådgive og assistere alle dele af McCain-kampagnen, bl.a. policy, fundraising og strategi. Kampagnen ledes i øvrigt af McCains mangeårige spindoctor John Weaver.

Phil Gramm blev valgt, som demokrat, til kongressen i 1978, men blev i 1981 smidt ud af den demokratiske gruppe da han lækkede oplysninger fra gruppemøderen til Republikanerne. Han skiftede til Republikanerne og blev i 1984 valgt til Senatet, hvor han sad næsten tre fulde perioder. Han blev i december 2002 afløst af John Cornyn. Phil Gramm forsøgte i øvrigt selv at blive præsidentkandidat tilbage i 1996, men tabte til Bob Dole.

Phil Gramm er på min udvidede liste over meget mulige vicepræsidentkandidater for McCain eller minimum "senior cabinet official" - f.eks. er finansministerposten oplagt til Gramm der har en Ph.D. i økonomi.

* På min VP-shortlist står for øjeblikket: Gov. Tim Pawlenty (Minn.), Sen. Lindsay Graham (S.C.), tidligere senator John Danforth (Missouri), guvernør Haley Barbour (Mississippi) og tidligere kongresmedlem J.C. Watts (Okla.).
På billedet er det John McCain sammen med Phil Gramm (til højre) og tidligere Senator Rick Santorum (R-Penn.) bagerst.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

At McCain vælger at alliere sig med et så ualmindeligt dumt svin som Phil Graham siger vel noget om, at den gamle progressiv-republikanske straightalker af McCain i 2000 er long-gone.

Graham har bl.a. udtalt at han ikke har ondt af fattige pensionister over 80, da de jo har haft fornøjelsen af at leve længere end gennemsnittet, ligesom han har undret sig over om de fattige nu også er fattige siden de ofte er så fede.

Gå til helvede, John McCain.