20.3.07

Louisianas guvernør stiller ikke op

Den demokratiske Guvernør Kathleen Babineux Blanco fra Louisiana har bedt de lokale tv-stationer om tv-tid en gang i nat. Der er ikke kommet nogen officiel meddelelse om hvad hun skal tale til borgerne om, men rygterne på vandrørene fortæller at Guvernør Blanco vil informere om at hun ikke genopstiller til november.

Der med er der åbent for at tidligere Senator John Breaux flytter hjem fra Maryland og bliver Demokraternes kandidat. Han har tidligere sagt at han ikke ville stille op mod Kathleen Blanco, fordi de to var vennner - men den forhindring ser nu ud til at være fjernet.

Republikanerne er ikke begejstret ved tanken om at John Breaux stiller op, selv om han ikke en gang er erklæret kandidat har de kørt negative reklamer mod ham.

Dermed ser det også ud til at det er slut med Kathleen Blancos politiske karriere, der har varet i 24 år. Hun blev valgt til delstatsparlamentet i 1983, seks år som Public Service Commissioner fra '89-'98 og otte år som viceguvernør, inden hun i 2004 blev guvernør.

Ingen kommentarer: