6.3.07

Obama haler ind på Clinton, Edwards er ikke sat endnu

Senator Barack Obama (D-Ill.) er halet tre procentpoint ind på Senator Hillary Clinton (D-NY) på den seneste uge, det viser en ny måling fra Rasmussen Reports.

Clinton fører stadigvæk med otte procent, 34 % mod 26 %. John Edwards går to procentpoint frem i forhold til sidste uge og står til 15 %.

Guvernør Bill Richardson (D-NM) og Senator Joe Biden (D-Del.) virker til gengæld sat. Begge står til tre procentpoint.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Spørgsmålet er om målinger uden for staterne Iowa og New Hampshire overhovedet giver nogen mening. Vi så i 2004, hvordan John Kerrys sejr i Iowa praktisk talt skaffede ham nomineringen, da de resterende stater derefter faldt som dominobrikker for ham.

Under alle omstændigheder er så tidlige målinger mest tidsfordriv for "junkier" - og tæl bare mig med i den kategori.

Anonym sagde ...

meningsmålinger i hele 2007 er spild af tid.

Men som du nævner, for os junkier er det interessant, og så lige det vigtigste, meningsmålinger i 2007, holder pressen igang.

I Bund og grund, er primærvalgene baseret lidt på momentum, og det fik Kerry i 04, samme kan ske i 08, vil ikke overraske mig, hvis det sker igen. Man har også en stolthed i NH, at vælge den kommende præsidentkandidat.

"The only poll that matters is the one on the election day", er der en der engang sagde, kan ikke huske hvem.

Henrik Hansen sagde ...

ja, vi husker jo hvem der førte hos demokratene i efteråret 2003. Det gik så ikke for Dean. Specielt hos GOP tror jeg vi skal mange øvelser igennem før vi har et klart billed af frontrunnerne. Det er jo det, der er det fede ved amerikansk politik.