6.3.07

Schwarzenegger mødtes med Giuliani

Los Angeles - Californiens guvernør Arnold Schwarzenegger (R) mødtes med tidligere New York-borgmester og præsidentkandidat Rudy Giuliani for at diskutere bandekriminalitet, men han endorsede ikke sin partifælle.

Giuliani var i Los Angeles og mødtes med guvernøren og politifolk for at diskuterer forskellige metoder til at bekæmpe volden, i byen der er kendt som "Amerikas bande-hovedstad".

Guvernøren lovpriste Giulianis tidligere kamp mod kriminalitet da han var borgmester i New York City og sagde at han ønskede at alle præsidentkandidaterne ville sætte emner der er vigtige for Californien på deres dagsorden - herunder kriminaliteten.

- I vil se mig med mange kandidater, sagde Schwarzenegger, der optrådte i sidste måned sammen med en anden præsidentkandidat, Senator John McCain fra Arizona, i et forsøg på skabe national opmærksomhed om Californiens nye miljøpolitik.

Schwarzenegger sagde at præsidentkandidaterne i de forgangne præsidentvalg har overset Californien, USAs mest folkerige stat. Ved at mødes med så mange kandidater som muligt håber Schwarzenegger at det bliver anderledes i 2008.

- Denne gang vil kandidaterne være opmærksomme på Californien, sagde Schwarzenegger.

Californien har 55 stemmer i valgmandskollegiet, men har de sidste mange præsidentvalg været en solid demokratisk stat. Det har derfor ikke været nok til at Republikanerne gider bruge penge og tid i staten. Det ændrer sig nok ikke i 2008.

Kilde: Reuters

1 kommentar:

Anonym sagde ...

overbevidst at Arnold går til McCain, hvis han vælger at endorse en, han har dog nævnt at han kun vil endorse, den republikanske nomineret præsidentkandidat, og ikke nogen under primærvalgene.

Men det kan hurtigt ændre sig, det er jo politik.