19.3.07

Senator Hatch støtter Romney

Tidligere guvernør i Massachusetts og præsidentkandidat Mitt Romney fik mandag den officielle endorsement fra Senator Orrin G. Hatch fra Utah.

- Guvernør Romney har de lederegenskaber der er brug for, for at skabe reel forandring, sagde Hatch om hvorfor han støtte Romney.

- På et tidspunkt med store udfordringer, bliver vi nødt til at vælge en innovativ problemløser som Guvernør Romney, forklarede han videre.

Senator Hatch, der ligesom Mitt Romney også er mormon, forsøgte selv en kort overgang at blive Republikanernes præsidentkandidat tilbage i 2000.

- I mere end 30 år har Senator Hatch været en magtfuld og effektiv konservativ stemme i Washington, siger Romney i en pressemeddelelse.

- Senator Hatch er en autoritet i retspolitiske spørgsmål og har arbejdet for at gøre staten mindre og lade hårdtarbejdende amerikanere beholde flere af de penge de tjener. Jeg er beæret over at han støtter min kampagne, siger altså Mitt Romney.

Orrin G. Hatch bliver i øvrigt 73 på torsdag, og tillykke med det. Han blev valgt til senatet første gang tilbage i 1976.

Senator Hatch er den fjerde senator der støtter Romneys kandidatur, de øvrige tre er Larry Craig fra Idaho, Jim DeMint fra South Carolina og Bob Bennett fra Utah.

Kilde: The Hill

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Om ikke andet forstår de da at holde sammen de mormoner.

Garby sagde ...

Det er ikke rigtigt, Utahs guvernør Jon Huntsman støtter McCain.