28.3.07

Demokraterne øjner endnu en mulighed i Arizona

Det var en stor sejr for Demokraterne, og et tydligt bevis på hvilken tilsvarende øretæve det var for modstanderne, da partiets kandidat Harry Mitchell på valgaften kunne konstatere, at han var blevet valgt til kongresmedlem for Arizonas 5. kongresdistrikt - et distrikt som ellers ved de tre foregående valg havde givet kongresmedlem J.D. Hayworth godt 60 % af stemmerne. Nu tabte han så.

Kongresmedlem J.D. Hayworth var en veteran i Repræsentanternes Hus. Da han forlod det, den 4. januar 2007 havde han siddet der i 12 år.

Den sejr har givet Demokraterne blod på tanden til at forsøge at vippe endnu et Republikansk kongresmedlem i Arizona af pinden. DCCC har under ledelse af Chris van Hollen (D-Mary.) udset sig kongresmedlem Rick Renzi, der på det seneste har været under beskydning for både at være involveret i sagen omkring de fyrede distriktsadvokater.

Demokraterne har endnu ikke fundet deres kandidat, men de leder efter en rimelig konservativ kandidat til det 1. distrikt, der dækker det meste af den nordøstlige del af staten.

Kilde: Politico

Ingen kommentarer: