3.8.06

NV: Præsidentsøn haler ind på Ensign

Da denne blog gik i dvale for tre måneder siden tror jeg at jeg ville have peget fingre og grinet hånligt af folk der ville påstå at firsttime candidate Jack Carter (D), søn af peanutfarmeren fra Georgia der var leder af Den Frie Verden fra '77-'81, ville have en fair chance for at unseate Senator John Ensign (R) men en meningsmåling fra Rasmussen Reports viser at der kun er 7 % mellem de to kandidater.
Ensign står til 46 % (altså under de magiske 50) og Carter står til 39 %. Det er en væsentlig forskel på de 19 % der var i starten af januar da Rasmussen sidst spurget vælgerne i gamblerstaten om hvem de ville stemme på.

John Ensign, der er tidligere kongresmedlem for The Silver State, har før prøvet at tabe et senatsvalg, nemlig i 1998 hvor han tabte med knap 500 stemmer til Harry Reid (D), har dog stadigvæk en betydelig fordel i The Money Race hvor han i følge hjemmesiden opensecrets.org har samlet 5,3 millioner sammen og har 3,3 millioner tilbage mod Carters 1,1 samlet og 420.000 tilbage men mon ikke de tal kan være med til at åbne for både DSCC-pengekassen og investeringlysten hos liberale donorer.

Der er primærvalg i Nevada 15. august og begge kandidater har kun begrænset modstand i deres respektive primærvalg.

Ingen kommentarer: