23.8.06

"All inn" på Lamont

Hvis senatsvalget mellem Lieberman, Lamont og republikanerne hvis navn jeg ikke overskuer at stave til var et pokerspil så ville jeg nok overveje at gå "all inn" med den demokratiske kandidat Ned Lamont. Det er ikke fordi at jeg tror at han nogensinde vil komme i nærheden af at blive en lige så god senator eller at han kommer til at få en profil som Lieberman.

Men fordi at Ned Lamont er dette valgs svar på "Pocket Rockets" eller "American Airlines", To esser i baghånden.
Han kan ikke stoppes og han vil bare få mere og mere momentum mens Liebermans tid lige så langsomt vil rinde ud. Det kan man så begræde, beklage eller fryde sig over, men faktum er at det sker og det var her du læste det først. Shalom Joe.

"Please give a warm welcome to the next senator from the great state of Connecticut - NED LAMONT!"

Hvad har så fået mig til at afskrive Joe Lieberman. En meningsmåling fra American Research Group der giver Lieberman 44 %, Lamont 42 % og ligegyldig GOP-kandidat 3 %. Det er et fald på 8 % til Lieberman - på en uge!, mens Lamont stiger en enkelt og ligegyldig GOP-kandidat går 25 % tilbage (fra 4 til 3!).

2 kommentarer:

DanskPol sagde ...

Jeg tror som udgangspunkt ikke at man kan betegne vælgere som dumme, vælgere handler på baggrund af de oplysninger de får fra deres omgivelser og baseret på dem træffer de i beslutning. Nogen stemmer på Lamont fordi de synes han går med fine skjorter, fordi de synes han virker sød eller fordi de synes krigen i Irak er noget pis, men vælgerne i almindelighed er ikke dumme. Lieberman-kampagnen har ikke effektivt nok komunikeret et budskab ud som folk var enige i og defor taber han.

Anonym sagde ...

Set i bakspejlet har Lieberman selvfølgelig været for "konservativ" for Conneticut - navnlig de demokratiske vælgere. Dette var trods alt staten, der valgte liberal Jerry Brown frem for moderate Bill Clinton i det demokratiske primærvalg i '92, på trods af, at Clinton førte stort og havde masser af momentum. Når det er sagt tror jeg ikke slaget er helt tabt for "sore Loserman" endnu. Hver tredie demokrat, de fleste uafhængige og stort set alle republikanske vælgere i staten støtter ham jo.