30.8.06

Afslutningen på Plame-gate, Rove går fri

På Punditokraterne har de en længere udredning om afslutningen på Plame-gate, altså den sag om en CIA-agents hvis identitet som undercover agent efter sigende skulle være blevet afsløret af absolutte topfolk i Det Hvide Hus (måske endda efter ordre fra Præsident Bush) som hævn for at hendes mand, ambassadør Joe Wilson, havde udtalt sig negativt om den forestående invasion af en sandørken fyldt med sindsyge tosser.

Det viser sig åbenbart at kilden til afsløringen af Plames identitet var viceudenrigsminister Richard Armitage, der selv var modstander, eller i hvert fald meget lunken tilhænger, af krigen mod Saddam. Dermed går både Præsident Bush, hans toprådgiver Karl Rove og ikke mindst den efterhånden verdensberømte "Scooter" Libby fri.

Det er der sikkert nogen der vil begræde, jeg synes bare det er ærgeligt at der ikke kommer en opfølger til den fremragende film "Alle Præsidentens Mænd" hvor man endnu engang kunne følge unge journalisters forsøg på at afsløre et coverup i Det Hvide Hus. Måske sker det allerede under den næste præsident - stay tuned!

Ingen kommentarer: