25.8.06

EB: Kah-lee-fornians trætte af Governator

I dagens udgave af Ekstra Bladet kan man læse følgende: "Arnold Schwarzenegger har endnu ikke meddelt, hvorvidt han genopstiller til guvernørjobbet i Californien ved valget i november. Måske fordi han overvejer om han rent faktisk står til en smerteligt nederlag.

Der har været deadline for opstilling til i hvert fald kongressen og demokraterne har allerede haft deres primærvalg. Jeg er rimelig sikker på at Arnold også har underskrevet papirerne og betalt pengene for at få lov til at stille op til en anden periode.

Ekstra Bladet fortsætter: "I hvert fald har hans popularitet blandt borgerne i staten nu nået ny bundrekord. Mere end hver anden mener, at Schwarzenegger ikke gør sit arbejde godt nok. Et ganske drastisk tal, da det for et år siden kun var hver fjerde, der havde den opfattelse.

- Schwarzenegger er i frit fald og ved at brænde ud, fordi vælgerne nu ser ham som endnu en politiker og fordi befolkningen i bund og grund bare vil have en ledelse, der leverer varen, forklarer Tim Hodson, der er leder af Center for Californiske Studier ved California State University."

Arnolds modstander er Californiens finansminister Phil Angelides, den senste meningsmåling fra Rasmussen Reports (der er knap to måneder gammel) viser er der er praktisk talt dødt løb mellem de to kandidater.

Ingen kommentarer: