18.8.06

Meningsmålinger en massé

Her er lige en round up på de seneste meningsmålinger til fem tætte senatsvalg.

Connecticut: Senator Joe Lieberman (I) 53 %, Ned Lamont (D) 41 % og Alan Schlesinger (R) 4 %. Fire procent i en meningsmåling er det laveste tal jeg nogensinde har set fra en republikansk kandidat i ”the general election”.
Der er ingen tvivl om at de republikanske vælgere i the Nutmeg State har hørt signalerne fra Det Hvide Hus om vigtigheden i at holde på Lieberman.

Michigan: Senator Debbie Stabenow (D) 49 %, Sheriff Mike Bouchard (R) 44 %.
Jeg tror ikke det bliver så tæt, men med udsigten til en republikansk bølge i den kriseramte industristat kan Stabenow komme i problemer.

Missouri: Senator Jim Talent (R) 47 %, State Auditor Claire McCaskill (D) 46 %. Meningsmålingerne viser at kønsforskellen hos vælgerne er næsten 20 %. Mænd favoriserer Talent med 60 – 40. Kvinderne er omvendt 60 – 40 på McCaskill.

New Jersey: Senator Bob Menendez (D) 42 %, State Senator Thomas Kean (R) 40 %.
Det bliver SÅ tæt. Med mindre en af kandidaterne kan ramme sin modstander virkelig hårdt eller at en af de to bliver ramt af en skandale tror jeg vi her bliver vidne til 2006 mest spændende race.

Pennsylvania: Senator Rick Santorum (R) 41 %, State Treasuer Bob Casey, Jr. (D) 47 %.
Casey er stadig favorit, men det bliver tættere end først antaget. Santorum er i det seneste år gået væsentligt frem i net approval rating, hele 24 %.

Ingen kommentarer: