12.2.08

Om John McCain og de konservative

En lille knivskarp analyse fra Comedy Centrals Indecision 2008-blog: De konservatives mistro eller had til John McCain er efterhånden blevet det store samtaleemne i valgkampen efter det stod klart at han rent faktisk kunne vinde nomineringen, på trods af stor modstand fra højrefløjen i Det Republikanske Parti.

Men der er faktisk noget som konservative ikke hader ved John McCain og det er at Demokrater og uafhængige vælger IKKE hader ham, for de samme årsager som gør at de konservative hader ham. Så McCain har rent faktisk en chance for at vinde, selv om de konservative ikke ønsker at han vinder og det er netop det kan være nøglen til at han vinder.

Kompliceret og med vilje lidt kludret, men analysen er rimelig stringent. De konservative vil gerne have en kandidat der kan vinde valget til november og det kan McCain netop fordi han ikke er helt så konservativ som de ønsker han skulle være.

Det originale engelske citat fra Comedy Central: "The conservatives might hate John McCain with the undying fervor of a thousand hells, but one thing they don't hate about him is that Democrats and independents don't hate him, for the very reasons that the conservative do hate him. So, he might actually have a chance at winning, even though they don't want him to win, and that could actually be his key to winning."

Ingen kommentarer: