30.10.06

Konservative: Hellere kondomer fra Alabama end fra Asien!

260 medarbejdere og deres familier i Slocomb, Alabama (2052 indbyggere) lever af at lave kondomer primært til den amerikanske udgave af DANIDA, USAid. Fabrikken Alatech Healtcare overlever åbenbart fordi lokale politikere sørger for at man fra statens side kun køber amerikanske kondomer og ikke køber billigere "kardonger" i Røde-Kina.

JyllandsPosten skriver at "den republikanske senator Jeff Sessions er blandt de kongresmedlemmer, som helt tys-tys presser på for at videreføre Alatech Healthcares kondomfabrik med 260 ansatte, selv om kondomer kan fremstilles billigere i Asien."

Det på trods af at Jeff Sessions tilhører den mere evangeliske del af det Republikanske Parti, men her er der altså et forskel på dem der dem der tror på Herren og prædiker afholdenhed og dem der tilbeder ussel mammon og gerne ser de 260 arbejdspladser blive i The Yellowhammer State.

Tip fra K. Hyllestein, Beersheba.

2 kommentarer:

Niels Lund sagde ...

Selvom DK for nylig har afbundet bistanden, saa tror jeg vi skal passe paa med at pudse glorien for haardt, naar det handler om returprocenten i dansk bistand. Der er mere end eet dansk skibsvaerft, der igennem aarene har faaet kunstigt aandedraet ved at DK har bevilget en faerge til et udviklingsland.

En anden myte om det (skin)hellige USA, som kunne traenge til at blive punkteret: USA er verdens stoerste leverandoer af kondomer (paa finansieringssiden) til 3. verdens lande. Amerikanernes indsats paa HIV/AIDS omraaadet handler ikke kun om "abstinence"

DanskPol sagde ...

Som fakta dog kan forpurre en hver god fordom.